top of page
STAGE LOPEN BIJ

BROWNIES&DOWNIES

We zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste nieuwe stagiairs. Samen zetten we ons elke dag in voor ons motto: Puur is perfect! Je vindt op deze pagina alle beschikbare stageplaatsen binnen onze vestigingen en formule!

 • Hoe reserveer ik voor een high tea?
  Wil je een high tea reserveren? Neem dan contact op met de betreffende vestiging, zij kunnen de reservering voor je in behandeling nemen. De contactgegevens van al onze vestigingen vind je hier.
 • Ik ben zwanger. Kan ik wel jullie bij highteaën?
  Laat dit weten bij de reservering, de Brownies&downieS vestiging die je graag wil bezoeken zal hier zo goed mogelijk rekening mee houden.
 • Ik heb een glutenallergie. Kan ik jullie highteaën?
  Heb je een glutenallergie en ga je highteaën? Onze koks doen hun uiterste best om rekening te houden met je allergie. Wij willen je wel vragen om je allergie bij de reservering te melden. We kunnen hier dan tijdig rekening mee houden. Contactgegevens om te reserveren vind je hier.
 • Wat kost een high tea bij Brownies&downieS?
  Zowel het arrangement als de prijs van een high tea verschilt per vestiging. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de betreffende locatie. De contactgegevens van al onze vestigingen vind je hier.
 • Ik heb een noten-, gluten- en/of lactose-allergie. Kan ik bij jullie eten?
  Het is zeker mogelijk om bij ons te eten wanneer je een allergie hebt! Onze koks doen hun uiterste best om rekening te houden met je allergie. Het is wel verstandig om je allergie vooraf aan je bezoek aan ons door te geven. Dat kun je het beste doen door vooraf te reserveren en hierbij je allergie te vermelden. We kunnen hier dan tijdig rekening mee houden. Contactgegevens om te reserveren vind je hier.
 • Ik ben zwanger. Kan ik bij jullie eten?
  Onze menukaart biedt diverse mogelijkheden wanneer je zwanger bent. Vraag onze medewerkers vooral even welke mogelijkheden er allemaal zijn. Zij staan voor je klaar en kunnen je uitgebreid helpen.
 • Ik ben vegetariër / veganist / heb dieetwensen. Kan ik bij jullie eten?
  Op de kaart van Brownies&downieS staan meerdere vegetarische en veganistische opties. In sommige gevallen is het ook mogelijk om een bepaald broodje vegetarisch te maken. Vraag het onze medewerkers wat de mogelijkheden zijn. Onze menukaart is tevens op onze website te vinden. Zo kun je vooraf zien welke opties er zijn. De menukaart vind je hier.
 • Waar komen jullie producten vandaan?
  Brownies&downieS werkt samen met diverse leveranciers. Zo komt onze koffie bijvoorbeeld van Cook&Boon, schenken we thee van Puritea en komen alle groenten en fruit van Smeding Groenten en Fruit. We zoeken naar leveranciers met een verhaal. Die iets goeds doen voor de wereld om ons heen. Of dat nu voor de natuur of voor de mens is, iedereen draagt op zijn eigen manier een steentje bij. Wil je meer lezen over onze partners? Klik dan hier.
 • Hebben jullie ook een high tea?
  Ja, onze high tea is om van te smullen! We serveren je diverse zoete en hartige lekkernijen en je geniet onbeperkt van de heerlijke theesmaken van Puritea. Sommige vestigingen hebben overigens ook andere arrangementen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan even contact op met de betreffende vestiging. Wil je een arrangement boeken? Reserveren is in dat geval wel verstandig.
 • Ik mis een bepaald gerecht op de kaart. Hoe kan dit?
  Brownies&downieS vernieuwt haar menukaart regelmatig. Zo spelen we in op de nieuwe trends, maar houden we bijvoorbeeld ook rekening met het seizoen. Het kan dus voorkomen dat jouw favoriete gerecht even weg is en op een later moment weer terug komt. Het kan ook zo zijn dat een gerecht niet bij iedereen favoriet is en dus volledig verdwijnt. Daarnaast maken onze vestigingen gebruik van lokale specials. Houd er dus rekening mee dat jouw favoriete gerecht misschien wel een lokale special is en dus niet bij andere vestigingen besteld kan worden.
 • Kan ik op vrijdagavond ook bij jullie komen eten?
  Verschillende vestigingen hebben een avondkaart of organiseren speciale avonden. Neem een kijkje op de social media pagina van de vestiging bij jou in de buurt om te weten of dineren ook een optie is. Contactgegevens van al onze vestigingen vind je hier.
 • Wat zijn jullie openingstijden?
  Iedere vestiging van Brownies&downieS heeft andere openingstijden. Zo is de ene vestiging 7 dagen in de week geopend en de andere neemt een dagje vrij op maandag of dinsdag. Sommige vestigingen zijn ook ’s avonds geopend omdat ze diner serveren, anderen weer niet. Je vindt de openingstijden hier. Wil je zeker weten dat je niet voor een gesloten deur staat? Neem dan even telefonisch contact op met de betreffende vestiging.
 • Kan ik bij jullie reserveren?
  Bij Brownies&downieS hoef je niet te reserveren. Kom gezellig binnen gewandeld en bijna altijd hebben we nog wel een plekje beschikbaar. Kom je met een grote groep, heb je een allergie of specifieke dieetwensen of wil je gewoon zeker zijn van een plek? Dan is vooraf reserveren wel verstandig. Neem contact op met de betreffende vestiging en geef op deze manier je reservering door. De contactgegevens per vestiging vind je hier.
 • Kan ik ook met een grote groep komen eten?
  Dat kan zeker! Het is in dat geval wel wenselijk om tijdig te reserveren. Alleen dan kunnen we je plek garanderen. Je vindt de contactgegevens van onze vestigingen hier.
 • Ik heb een vraag / klacht / suggestie, waar kan ik deze stellen?
  Je kunt een vraag, klacht of suggestie altijd doorgeven aan een van onze medewerkers in de vestiging. Zij proberen je dan direct te helpen. Kom je er niet uit of wil je je vraag, klacht of suggestie liever met ons kantoor bespreken? Vul dan het contactformulier in.
 • Ik wil contact opnemen met een van jullie vestigingen. Hoe doe ik dit?
  Onze vestigingen zijn allemaal individueel en rechtstreeks te bereiken. Je kunt ze benaderen per telefoon, e-mail of via social media. Alle contactgegevens per vestiging vind je hier.
 • Hoe weet ik of er een vestiging bij mij in de buurt zit?
  Op onze website vind je alle vestigingen van Brownies&downieS.
 • Ik heb een eigen bedrijf en wil met Brownies&downieS samenwerken, wat moet ik doen?
  Brownies&downieS werkt samen met diverse partners. Denk jij een interessant aanbod te hebben voor Brownies&downieS? Neem dan rechtstreeks contact op met ons kantoor. Dit kan door het contactformulier in te vullen.
 • Waar zijn jullie cadeaubonnen te koop?
  De Brownies&downieS cadeaubonnen zijn te koop in alle vestigingen. Daarnaast is het mogelijk om via de cadeaubutton rechtsonderin op de website een digitale cadeaubon te bestellen. Het bedrag mag je zelf bepalen!
 • Kan ik een Brownies&downieS cadeaukaart in alle vestigingen inleveren?
  Ja! Onze cadeaukaarten kunnen in al onze Nederlandse vestigingen ingeleverd worden. Onze vestiging in Baarle-Hertog is de enige uitzondering - deze vestiging heeft namelijk eigen cadeaukaarten.
 • Ik wil werken/stage lopen bij Brownies&downieS. Kan dit?
  Wil je graag meer informatie over onze vacatures? Kijk dan op onze vacaturesite. Deze vind je hier. Wil je graag stage lopen of solliciteren bij één van onze vestigingen? Neem dan rechtstreeks contact op. Contactgegevens van onze vestigingen vind je hier.
bottom of page