window.addEventListener('load', function() { PiggyWidget.open(); });
top of page
BROWNIES&DOWNIES

HEERENVEEN

OPENINGSTIJDEN:
CONTACT:
heerenveen@browniesanddownies.nl
0513 74 52 61
Lindegracht 33
8441 GK Heerenveen
Maandag 
Dinsdag           
Woensdag       
Donderdag      
Vrijdag        
Zaterdag
Zondag      
Gesloten
09:30 - 17:00
09:30 - 17:00
09:30 - 17:00
09:30 - 17:00
09:30 - 17:00
Gesloten
Koopzondag vanaf 11:00 - 17:00
_SV_2339.jpg
BROWNIES&DOWNIES HEERENVEEN

WELKOM!

Welkom bij Brownies&downieS Heerenveen! Wij zijn gevestigd aan de prachtige Lindengracht en vanaf het terras kijk je uit over het gemeenteplein. In ons gezellige restaurant of op het terras kun je terecht voor ambachtelijke lunchgerechten gemaakt door onze keukenbrigade.

Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor lekkere taartjes, een uitgebreide high tea, een gezellige borrel en elke donderdagavond hebben we een heerlijke avondkaart. Onze kanjers doen niets liever dan jullie verwennen met allerlei lekkernijen!

 

Wist je dat wij naast een lekkere lunch ook geheel verzorgde catering aanbieden? Zo behoort een besloten feest in ons restaurant met een heerlijk buffet tot de mogelijkheden. Warme en koude buffetten, zoete proeverijen, broodjes op kantoor, alles is in overleg met ons mogelijk. Wij doen er graag alles aan om het een onvergetelijke dag voor u te laten zijn! 

 

Ook organiseren wij maandelijks op vrijdagavond een hilarische bingo of een spannende pubquiz. Gezellig met vrienden vooraf lekker een hapje eten en je daarna door ons medewerkers laten vermaken. Houd onze social media in de gaten voor de data! 

 

Graag tot ziens in ons mooie restaurant! 

 

Team Brownies&downieS Heerenveen

bottom of page