top of page

Puur genieten

Brownies&downieS staat voor puur. Puur in al haar facetten. Onze medewerkers zijn oprecht, enthousiast en puur. Maar ook de producten waarmee wij onze heerlijke lunchgerechten bereiden, beschouwen wij als puur. We werken namelijk met verse en ambachtelijke producten.

De combinatie van pure, bijzondere medewerkers en ambachtelijke gerechten om je vingers bij af te likken, maakt een bezoekje aan Brownies&downieS tot een ware beleving. Puur genieten dus. 

Ons motto is daarom niet voor niets: "Puur is perfect".

_SV_7946.jpg
_VDV4199.jpg

VAN VROEGER TOT NU

Lees hoe ruim 12 jaar geleden het idee van Brownies&downieS ontstond en hoe we zijn gegroeid tot een landelijk bekende horecaformule. 

 

Lees hier ons verhaal

LUNCHENLEUKER.png

SAMEN

STERK

 

Brownies&downieS werkt samen met leveranciers die iedere dag topkwaliteit leveren, maar die ook een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Samen bijdragen aan een betere maatschappij. Dat is het doel!

cor.png
45697928_2183654921958082_58758099386341

SUCCES

VERHALEN

Succesverhalen zijn er iedere dag weer.

Een medewerker die het diploma voor gastheer heeft behaald of iemand die zelfstandig een bestelling op kan nemen. Groot of klein, successen moeten gevierd worden. En af en toe is er wel een heel bijzonder verhaal, dat extra aandacht verdient.

 

bottom of page