Franchisenemer worden?

Brownies&downieS is sinds 2012 een franchiseorganisatie met 53 vestigingen, waarvan er 51 op franchise basis worden geëxploiteerd. Kort gezegd betekent franchise een samenwerking tussen de franchisegever met haar centrale formule en een franchisenemer. Het ondernemen onder de Brownies&downieS vlag kent veel voordelen, maar brengt ook enkele duidelijke afspraken met zich mee.

DE IDEALE  ONDERNEMER

Het belangrijkste criteria is de affiniteit voor de zorg en het ontzorgen van onze bijzondere collega’s. Daarnaast is het belangrijk dat je enige ervaring hebt met het horeca vak, een combinatie is natuurlijk helemaal super. Brownies&downieS verzorgt diverse interne trainingen en opleidingen waardoor je klaargestoomd wordt voor het realiseren van jouw ultieme droom: een eigen Brownies&downieS.

Goirle2.jpg

Maar, wat kun je als franchisenemer van Brownies&downieS verwachten? 

 

Een van onze formule managers staat je als adviseur bij tijdens het realiseren van je ondernemersdroom. Tijdens een kennismakingsgesprek in één van onze vestigingen kun je de bijzondere beleving in een Brownies&downieS ervaren. Vervolgens wordt er bij een wederzijds positief gevoel een detailgesprek ingepland waarin ook onze franchisecoach aanschuift, zodat beide partijen een duidelijk beeld hebben van elkaar.

Vervolgens gaan we op zoek naar een droom locatie, waarbij het goed is om te vermelden dat iedere Brownies&downieS over een exclusief gebied beschikt. Binnen dit rayon mogen geen andere zaken geopend worden. Wat beschouwen wij als een droom locatie? We houden rekening met enkele eisen die in ons informatieboek staan beschreven.

Naast ondersteuning voor het vinden van de juiste locatie, is ons doel het maximaal ontzorgen en ondersteunen van een franchisenemer in de opstart periode. Dit zodat de focus voor de ondernemer ligt op andere aspecten waarmee je als startende ondernemer te maken krijgt.

_VDV0863.jpg

Welke locaties zijn

nog beschikbaar?

In dit informatieboek lees je nog meer gedetailleerde informatie over onze formule, waarin ook alle potentiële locaties zijn weergegeven. Beschik je over een locatie die geen onderdeel uitmaakt van ons witte vlekkenplan? Stuur een mail naar philip@browniesanddownies.nl om je locatie te laten beoordelen.

Begint het ondernemersbloed

te stromen?

Ben jij overtuigd van de franchisemogelijkheden bij Brownies&downieS? Vul dan onze franchisetest in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!