top of page
ALTIJD AL GEDROOMD VAN EEN

EIGEN BROWNIES&DOWNIES

Brownies&downieS bestaat sinds 2010 en telt inmiddels bijna 60 franchisevestigingen. Kort gezegd betekent franchise een hechte samenwerking tussen de franchisegever als eigenaar van het merk en de formule en een franchisenemer met haar of zijn eigen vestiging. Het ondernemen onder de Brownies&downieS-vlag kent veel voordelen, maar brengt ook de nodige verplichtingen met zich mee. Wil je weten of jij geschikt bent als nieuwe franchisenemer van Brownies&downieS? Doe de test!

Brownies & Downies (106).jpg
DE IDEALE

ONDERNEMER

Voor een Brownies&downieS-ondernemer is het essentieel dat je affiniteit hebt met de zorg voor onze medewerkers. Daarnaast is een voorliefde en liefst ervaring met het horecavak belangrijk. De combinatie van zorg- en horecaervaring is natuurlijk helemaal super! Vanuit de formule Brownies&downieS ondersteunen we onze (beginnende) franchisenemers op het gebied van zorg, horeca en bedrijfsvoering. Maar uiteindelijk moet je toch echt zélf je ultieme droom waarmaken: een eigen Brownies&downieS!

WAT KUN JE VERWACHTEN ALS

BROWNIES&DOWNIES FRANCHISENEMER?

Een van onze franchisecoaches staat je bij tijdens het realiseren van je ondernemersdroom. Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we dieper in op je motivatie, kwaliteiten en mogelijkheden. Vervolgens wordt er bij een wederzijds positief gevoel een detailgesprek ingepland, zodat beide partijen een nog beter beeld hebben van elkaar en wat we van elkaar kunnen verwachten. 

 

​Vervolgens gaan we op zoek naar een droomlocatie, waarbij het goed is om te vermelden dat iedere Brownies&downieS over een exclusief gebied beschikt. Binnen dit rayon mogen geen andere zaken geopend worden. Wat beschouwen wij als een droomlocatie? We houden rekening met enkele eisen die in ons informatieboek staan beschreven.

 

​Naast ondersteuning voor het vinden van de juiste locatie, is ons doel het maximaal ontzorgen en ondersteunen van een franchisenemer in de opstartperiode. Want houdt er als beginnend ondernemer rekening mee dat er heel wat op je af komt.

Brownies & Downies Groningen - 2023 (65).jpg

Er is in Nederland zeker nog voldoende ruimte voor nieuwe franchisevestigingen van Brownies&downieS. Maar alles begint met een goede locatie. Beschik jij over een locatie waarvan je denkt dat deze geschikt is als vestiging van Brownies&downieS?

Stuur een mail naar info@browniesanddownies.nl.

De geschikte locatie

_SV_6370.jpeg

Ben jij overtuigd van de franchisemogelijkheden bij Brownies&downieS? 

 

Vul dan hier onze franchisetest in!

 

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

BEGINT JE ONDERNEMERS
BLOED TE STROMEN?

bottom of page