top of page
ALTIJD AL GEDROOMD VAN EEN

EIGEN
BROWNIES&DOWNIES

Brownies&downieS bestaat sinds 2010 en telt inmiddeld

 56 vestigingen. Kort gezegd betekent franchise een samenwerking tussen de franchisegever met haar centrale formule en een franchisenemer. Het ondernemen onder de Brownies&downieS vlag kent veel voordelen, maar brengt ook enkele verplichtingen met zich mee.

Brownies & Downies (106).jpg
DE IDEALE

ONDERNEMER

Het belangrijkste criteria is de affiniteit voor de zorg en het ontzorgen van onze medewerkers. Daarnaast is het belangrijk dat je enige ervaring hebt met het horeca vak, een combinatie is natuurlijk helemaal super. Brownies&downieS verzorgt diverse interne trainingen en opleidingen waardoor je klaargestoomd wordt voor het realiseren van jouw ultieme droom: een eigen Brownies&downieS.

WAT KUN JE VERWACHTEN ALS

BROWNIES&DOWNIES FRANCHISENEMER?

Een van onze franchicecoaches staat je als adviseur bij tijdens het realiseren van je ondernemersdroom. Tijdens een kennismakingsgesprek in één van onze vestigingen kun je de bijzondere beleving in een Brownies&downieS ervaren. Vervolgens wordt er bij een wederzijds positief gevoel een detailgesprek ingepland waarin ook onze franchisecoach aanschuift, zodat beide partijen een duidelijk beeld hebben van elkaar.

Vervolgens gaan we op zoek naar een droom locatie, waarbij het goed is om te vermelden dat iedere Brownies&downieS over een exclusief gebied beschikt. Binnen dit rayon mogen geen andere zaken geopend worden. Wat beschouwen wij als een droom locatie? We houden rekening met enkele eisen die in ons informatieboek staan beschreven.

Naast ondersteuning voor het vinden van de juiste locatie, is ons doel het maximaal ontzorgen en ondersteunen van een franchisenemer in de opstart periode. Dit zodat de focus voor de ondernemer ligt op andere aspecten waarmee je als startende ondernemer te maken krijgt.

_SV_4006.jpeg

In dit informatieboek lees je nog meer gedetailleerde informatie over onze

formule, waarin ook alle potentiële

locaties zijn weergegeven. Beschik je

over een locatie die geen onderdeel

uitmaakt van ons witte vlekkenplan?

Stuur een mail naar

philip@browniesanddownies.nl

om je locatie te laten beoordelen.

WELKE LOCATIES ZIJN
BESCHIKBAAR?

_SV_6297.jpeg
_SV_6370.jpeg

Ben jij overtuigd van de franchisemogelijkheden bij Brownies&downieS? 

 

Vul dan onze franchisetest in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

BEGINT HET ONDERNEMERS
BLOED TE STROMEN?

bottom of page