" Spontane acties van onze medewerksters zijn altijd leuk!'

Samantha Smits (26) is een van onze enthousiaste ondernemers en heeft haar lunchzaak in Zuid- Holland, 's-Gravenzande. Twee jaar geleden ging haar hart sneller kloppen voor de Brownies&downieS formule. Lees hieronder haar inspirerende verhaal.


Wat is jouw leukste Brownies&downieS moment?

Zonder twijfel een medewerker die zegt: ‘Dit is mijn restaurant!’.
Hoe zijn de reacties van gasten als ze bij jullie zijn geweest?

Heel positief! De gasten zijn tevreden over het eten, de inrichting en ze vinden het concept heel mooi. Vaak worden we overspoeld met complimenten. Onze medewerkers zorgen er ook voor dat gasten zich op hun gemak voelen. Onze gasten hebben de tijd en natuurlijk speelt de gun-factor ook een rol. Gasten vinden het mooi dat onze medewerkers zich gewaardeerd voelen in hun werk.


Wat is jouw ambitie?

Dat onze vestiging succesvol blijft. En dat het hele Westland weet dat we hier een vestiging hebben waar je heerlijk ontspannen een broodje kunt eten of een lekker bakkie koffie kunt komen drinken.


Waar ben je goed in en wat wil je graag meegeven aan je medewerkers?

Plezier in de horeca is iets wat ik graag wil overbrengen. Ik ben geduldig, liefdevol en positief. Het is belangrijk dat we het samen doen; iedereen is gelijk, de verschillen kunnen elkaar juist versterken. We kunnen echt van elkaar leren. Ik kijk graag naar mogelijkheden en denk in oplossingen. Die positieve vibe wil ik ook doorgeven aan de medewerkers.
Wat zou je willen zeggen tegen toekomstige collega’s?

Aarzel vooral niet! Als je ergens goed in bent en doorzet kom je echt wel waar je wilt zijn! En geniet vooral veel!

333 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven