top of page

'Na mijn stage wist ik zeker dat ik dit voor altijd wil blijven doen'

Graag delen we met jullie het mooie verhaal van Brownies&downieS onderneemster Lauri (25). Zij is eigenaar van het restaurant in Etten-Leur en barst van de ambities.


Wat is jouw ambitie?

Ik ben een jonge ondernemer en heb dus genoeg ambitie voor de toekomst! Wellicht dat ik ooit een tweede locatie ergens open. Of misschien is er ooit een uitbreiding op de huidige locatie mogelijk?


Waarom heb je destijds gekozen voor Brownies&downieS?

Tijdens mijn opleiding op de Rooi Pannen te Breda liep ik in mijn laatste jaar van mijn opleiding stage bij Brownies&downieS in Oisterwijk. Na een stage periode van 6 maanden wist ik het zeker: dit wil ik voor altijd blijven doen!

Waar ben je goed in en wat wil je graag doorgeven/meegeven aan je medewerkers?

Ik denk dat het team mij ziet als een eerlijke en vrolijke werkgever. Dat combineer ik met mijn passie voor de horeca en de liefde voor de kanjers die bij mij in de lunchzaak werken. Wat ik vooral aan mijn team wil meegeven is: Droom grote dromen en geloof in jezelf zoals je dat zelf ook in anderen doet!


Waar is Brownies&downieS sterk in volgens jou?

Daar kan ik heel kort en krachtig op antwoorden. Ik vind het een ijzersterke commerciële

franchise formule die door de magie van onze kanjers wordt versterkt.

Wat bevalt je aan het ondernemerschap bij Brownies&downieS?

Meerdere punten kwamen in mij naar boven. Maar bovenal toch echt het familiaire gevoel bij zowel bij het hoofdkantoor als onderling bij de ondernemers.

Er is een duidelijke lijn waar je je aan behoort te houden, maar ondanks de franchise formule voel ik genoeg ruimte voor eigen invulling. Het is ondernemen, maar dan echt samen.

617 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page