'Elke dag maken we bijzondere momenten mee'

Heel trots zijn we op onze ondernemers en graag nemen we jullie mee in hun verhalen over het ondernemersschap bij Brownies&downieS! Dit keer is het woord aan Brownies&downieS Emmen: Nick Schepers (28) & Carmen Kuipers (26). Zij vinden Brownies&downieS een gouden formule en leggen uit waarom.


Waarom hebben jullie destijds gekozen voor Brownies&downieS?

Wij staan ontzettend achter de combinatie van horeca en zorg. We zijn trots op de kwalitatief goede producten die we serveren. Daarnaast vinden wij het fantastisch om onze doelgroep mee te nemen in de wereld van de horeca.


Wat bevalt jullie aan het ondernemerschap bij Brownies&downieS?

Dat we onderdeel zijn van een sterk groeiende formule, waar onderling veel contact is en we toch nog ons eigen ding kunnen doen.

Nick: 'Het is een gouden formule!'


Wat vinden jullie in het bijzonder leuk aan de samenwerking met jouw unieke medewerkers?

Hun mentaliteit, waardering, respect, liefde en plezier die zij elke dag opnieuw weer met zich meebrengen. Vooral hun reactie als iets is gelukt! Wij zeggen ook altijd: ''Ik heb het nog nooit gedaan, maar ik denk dat ik het wel kan.'' Ze zijn altijd trots op zichzelf (en wij op hen). Dat is zo fijn!


Het grappigste moment wat jullie op de werkvloer hebben meegemaakt is:

Hebben jullie even? Wij kunnen wel een boek schrijven, want elke dag maak je echt bijzondere en hilarische momenten mee. Onze slogan zegt het al: 'Puur is perfect'.

Carmen samen met een van haar medewerksters.

Ben je benieuwd of franchise van Brownies&downieS iets voor jou is? Klik dan hier voor nog meer informatie.

784 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven