top of page

Brownies&downieS Tiel opent feestelijk haar nieuwe pand aan de markt

Wanneer je de markt in Tiel op loopt, valt je oog al snel op het logo van Brownies&downieS. Voorheen kon je deze leuke lunchroom vinden in de Hoogeindsestraat, maar vanaf vandaag ontvangen de fantastische medewerkers van Brownies&downieS je heel graag op deze prachtige nieuwe locatie!Brownies&downieS is een uniek met een aanbod van kwalitatief hoogstaande gerechten in combinatie met de unieke service door bijzondere medewerkers. Frency en Fred van Dijk zijn al sinds 2015 franchisenemers. Woensdagavond om 18:00 vond de opening voor vrienden en familie plaats. Vanaf 17:45 stond er al een flinke rij gasten voor de deur. De opening ging dan ook niet onopgemerkt voorbij.


De vestiging heeft een gloednieuw interieur gekregen. De prachtige kleuren in het restaurant vallen meteen op, evenals de bijzondere ‘zwevende’ tafels aan de wand. De ruimte is een U-vorm met de grote bar als stralend middelpunt. Achterin is door de open keuken te zien hoe de gerechten met veel plezier vers bereid worden. Fred vertelt: “Wij zijn erg blij met deze prachtige nieuwe locatie en verwachten dat gasten ons nu nog makkelijker kunnen vinden dan voorheen.”


De bediening, het keukenpersoneel en de gasten hebben zichtbaar plezier met elkaar.

Er worden glaasjes prosecco uitgedeeld, de eerste biertjes worden getapt en natuurlijk ontbreekt het deze avond niet aan brownies. Vanaf 21 oktober is Brownies&downieS Tiel de hele dag geopend voor iedereen!


Vanwege de verhuizing van Brownies&downieS Tiel wordt de oude inventaris i.c.m. het huurdersbelang van de oude locatie ter overname aangeboden. Geïnteresseerden kunnen hier meer informatie vinden: https://klaassenbv.nl/detail/BOGDetail.aspx?RecID=33791113.


1.600 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page